تست متن پنل اف کنواس
دانستن واقعیت درباره سیارکهای تهدیدکنندهای که ممکن است روزی کره زمین را نابود کنند، آنقدرها ترسناک نیست.
تا به امروز بیش از ۹۰ درصد سیارکهای غولپیکر با قطر بیش از ۸۰۰ متر که گاهی از نزدیکی زمین عبور میکنند، توسط منجمان شناسایی شدهاند و برای صد سال آینده هیچ خطر شناختهشدهای از سوی این اجرام آسمانی وجود ندارد.

دانستن واقعیت درباره سیارکهای تهدیدکنندهای که ممکن است روزی کره زمین را نابود کنند، آنقدرها ترسناک نیست. گرچه صفحات زیادی در فضای مجازی با اتکا به چنین اتفاقات غیرمحتملی، ترس و وحشت ایجاد میکنند؛ اما دراینبین خبرهای دلگرمکنندهای هم به گوش میرسد.
تا به امروز بیش از ۹۰ درصد سیارکهای غولپیکر با قطر بیش از ۸۰۰ متر که گاهی از نزدیکی زمین عبور میکنند، توسط منجمان شناسایی شدهاند و برای صد سال آینده هیچ خطر شناختهشدهای از سوی این اجرام آسمانی وجود ندارد و احتمال برخورد آنها با زمین در هزار سال آینده هم خیلی اندک برآورد شده است.
دانشمندان سالانه و با استفاده از تلسکوپهای ویژه حدود ۵۰۰ سنگ فضایی بزرگ با قطر بیش از ۱۴۰ متر را در همسایگی منظومه شمسی شناسایی میکنند که تا این لحظه، هیچکدام تهدیدی جدی برای کره زمین به شمار نمیروند.
از سوی دیگر ناسا هم اولین مأموریت موفق تغییر مسیر سیارک را با موفقیت اجرا کرده و باید بدانیم که این مهارتی است که در صورت نیاز به دفع یک جرم آسمانی سرگردان بهسوی زمین، حیاتی خواهد بود.